Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

çatı çıkışlarında kullanılan baplar işlemlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride mahsur kalabilir.

Yangın Bapsı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin uygulayım ve öteki özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

İstenmeyen bir konum meydana geldiğinde önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple yalnız her emekletmenin ehil olması müstelzim kapılar arasındadır. Düzında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına şayeste biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir düzın yaratılmasını katkısızlayabilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu paye etkili nitelikli yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Gücvenliğiniz kucakin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Resmi gazetede Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net makam sahaı 150 metrekare’den okkalı ve birden zait huzurı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten zait olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması mecburi kılınmıştır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak yaş ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara ağır kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page